Articole HOT
Acasă » Melancolie » Confuz

Confuz

Da, sunt. Confuz. Vine toamna, vin iarasi momentele de acalmie, vin iarasi acele rastimpuri de liniste dupa perioade agitate, asa cum marea a inceput deja sa fie. Ce bine ar fi daca as vizita-o… Daca. Bine zis. Timpul nu ne mai ajunge nicicum, suntem ca niste insecte, setati parca sa ne construim musuroiul vietii, cu bune, cu rele, trecem atat de usor peste atatea momente importante, in viteza, asa cum ne-a obisnuit natura. Suntem delasatori, superficiali. Dar eu, azi, sunt nostalgic inspre confuz. Am trecut deja intr-o noua etapa a vietii, atunci cand simti ca nimeni si nimic nu te mai leaga nici de familie, nici de scoala, nici de viata sentimentala, am intrat fara sa imi dau seama de o buna vreme deja in acea stare in care simt ca pot face tot ce vreau. Fara sa dau explicatii cuiva, undeva, acolo, aici. Sunt atat de liber incat imi e dor sa mai aiba cineva grija de mine asa ca odinioara, sa simt ca nu o iau pe cai gresite, sa simt vocea enervanta a mamei dimineata cand imi tinea teorie ca nu am pus papucii drepti la usa, ca nu mai sunt Liviul ce eram, ca nu o mai multumesc. Mi-e dor sa iubesc ca la 16 ani, sa simt ca fluturii de pe campia pe care seara noi ne sarutam zburda si acum prin stomacelul meu gol de prezenta ei. Mi-e dor sa imi fie dor sa vreau sa nu am griji. Pentru ca acum nu mai am si sunt confuz. Nici nu stii de ce sa te apuci atunci cand incepi sa iti definesti un plan bine pus la punct si sa il si urmezi. Ca asa e viata. Dar un lucru e cert, orice am facut, l-am facut de 10. Si orice o sa fac, o sa fie de 20. Nu pentru ca sunt perfect ci pentru ca sunt prieten cu perfectiunea… :-)

Si totusi, sunt confuz…

GEKO te informeaza ca adresa ta IP este:
54.146.195.24

Despre GEKO

GEKO
Apropie-te pentru a mă cunoaşte mai îndeaproape. :)

Vezi și

Trezeste-te!

Nici nu stiu cand au trecut deja aproape 6 luni din anul asta. Timpul trece …

5 comentarii

  1. Buna.Nu de mult te am descoperit datorita unui blog frumos,si de ceea ce am gasit aici am ramas frumos impresionata. Felicitari.

  2. Am un blog cu interviuri. As fi curioasa de conceptul GEKO si cum un suflet atat de sensibil poate fi si atat de inteligent. Cu cati colegi lucrezi(am observat ca vorbesti la plural)? Tu esti creierul acestei operatiuni?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *