Articole HOT
Acasă » Melancolie » Fetele-s un soc azi

Fetele-s un soc azi

Frate, deci avem urmatoarea chestie. Voi, fetelor toate va laudati cum ca sunteti mai dăştepte decat noi baietii cu nu stiu cati ani lumina inainte si cereti sa respectam asta cu sfintenie. Dar cand iesiti dintr-o relatie si nu mai stiti ce e ala comportament frumos e misto nu? Respectiv respect ca de el e vorba… si tot voi nu ne mai cautati in veci desi candva “esti viata mea iubire” – ne urlati la ureche iar daca va cautam noi avem parte de ce? De respingeri brutale, de cuvinte jegoase, de bataie de joc, intr-un cuvant de facut in ciuda ca acum va lingeti cu altul si ca situatia e cum e NORMAL, tot din vina noastra?! Nu zau? Si-atunci sa nu ma f*t eu in numele tuturor baietilor in aerele voastre feministe? Nu doresc niciunei tampite sa simta ce simte un baiat ce a iubit sincer o fata o vreme indelungata si nici sa fie in pielea lui. Tocmai pentru ca voi habar n-aveti sa iubiti cu adevarat. Voi iubiti cu interes. :-) Păi nu? Când o fată plânge pentru că a iubit sincer e ceva normal. Pentru că e la ordinea zilei asta, indiferent că joacă sau nu teatru când o spune. Dar când dai peste un băiat care cu adevărat a investit miliarde de sentimente pentru o fată iar ea nu apreciază acel omuleţ care îl găseşti atât de rar azi, ce ar mai fi de spus? Şi când le vezi că-şi mai fac şi poze rotite la 90 de grade, deja tâmpeşti şi vrei să te teleportezi înapoi în 1930… Şi se şi mai laudă că ele au cea mai mare dreptate neţinând cont că abia le-a crescut păr la puţă. Dar, au FB şi aparat de 8 MB cameră şi sunt tari. Ele ştiu ce e aia iubire, frate!!! Absolut. Nimeni din lume nu cunoaşte o definiţie clară a dragostei, darămite să şi urle că ştie a iubi. A iubi în mod perfect e indubitabil o gândire falsă. A iubi înseamnă să dai totul din tine şi când spun tot, spun doar bunătate, nu şi demenţă/orgoliu/altruism. Cum puteţi spune că voi fetelor ştiţi să iubiţi când voi intraţi într-o relaţie plecând din start de la premiza: “Încă nu-l iubesc. Ne sarutăm dar atât! Vedem ce va fi. “. Apoi trece o lună, vai, ne iubiţi maxim, ca apoi după alte 3-5 luni, 10, să vă “iubiţi” cu alţii nu zic unde. Iubirea adevărată se acordă unei singure persoane de pe Pământ. Greşesc? Bun, toţi vrem o tinereţe cât mai nebună cu o mie de gagici sau gagii. Dar nu cumva la un moment dat vrem un sufleţel doar al nostru? După o anumită vârstă mai cu toţii vrem un partener de viaţă plin de încredere şi loial dar, cu un trecut tumultuos în spate. Tocmai pentru că eu merg pe ideea că avem o singură jumătate şi nu o mie, nu înţeleg de ce voi fetelor la vârste fragede nu gândiţi ca la 30. Iar dacă nu se poate că deh, ăştia-s paşii vieţii, totuşi, oferiţi tot ce voi NU puteţi să oferiţi: RESPECT DUPĂ O RELAŢIE ÎNCHEIATĂ DIN VINA VOASTRĂ. Despre asta e vorba în articolul ăsta. Dar, dacă ne batem joc de ele, când o găsim pe cea “adevărată”, mai iubim oare SINCER? După o viaţă trăită în bătaie de joc?

Poţi spune că lupţi degeaba când ai lângă tine un băiat sincer, ce nu te înşeală şi ce te respectă din orice punct de vedere? Altele au nevoie de ani să cizeleze un băiat pierdut să ajungă aşa ca cel de care spun eu acum! Cum să lupţi degeaba şi mai ales pentru ce? Pentru ce când ai totul pe tavă?   Logic. Mi se pare just sa fiu revoltat cand iesi cu una un an, nu iti da motive ca te va parasi, ba chiar simti clar ca te iubeste dar intr-o zi te paraseste fara sa zica concret de ce. “Ca nu mai merge“. Penibil. Patetic. Atata timp cat nu deschizi gura in pi*da matii si nu spui ce nu iti place la mine, doar nu as putea singur sa schimb ce nu e OK la mine ca nu-s ghicitor sa stiu ce te deranjeaza. Aceasta postare am creat-o din vina nervilor ce-i am acum. Un prieten de-al meu a patit exact ce am patit si eu candva, si de aici si limbajul vulgar – lucru ce nicicand nu a mai aparut pe blogul meu. Dar revenind la aceste dom’şoare, le-am respectat, nu le-am inselat, dar nu a fost indeajuns. Si macar daca ar fi fost lipsa de comunicare dar nu a fost si-atunci ar merita si trase de par.

image001348003414207dp6cyg

E vorba de ceva dincolo de facut, de simtit, de puii mei. E vorba de ceva ce m-a durut mereu! E vorba ca vreau sa ma nasc in 1900! Abia atunci iubirea se respecta si se proteja o eternitate!!! Atunci acele femei cu rochii lungi erau devotate barbatului lor si nu ii paraseau atat de usor ca astazi! :-| Consider ca o femeie se maturizeaza abia dupa 30. Deci si in cazul ei, abia dupa 30 de ani isi va aduce aminte de Liviul din adolescenta ei si isi va da cu pumnii de proasta ce e ca nu m-a pastrat. Si la fel va fi si cu acea individa ce a plecat din viata bunului meu prieten. O sa ne caute in secret, o sa vada ca suntem fericiti poate langa alte femei, iar daca o sa fim singuri, tot nu vor avea curajul sa ne caute. De proaste ce-s desi sa nu uitam: “femeile sunt mai dăştepte”. Orgoliile sunt mai presus decat sentimentele la unele domnisorici. Asa ca, fara suparare, la cos cu voi. :-)

GEKO te informeaza ca adresa ta IP este:
54.198.149.239

Despre GEKO

GEKO
Apropie-te pentru a mă cunoaşte mai îndeaproape. :)

Vezi și

Clipe, asteptari, refugii…

Eh, nu aveam cum să uit. Se pare că doar motivul ăsta mă face să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *