Articole HOT
Acasă » Melancolie » Cu bine!

Cu bine!

Cu bine!Astăzi mă voi distanţa şi mai mult de tine, voi pleca departe de tot ceea ce îmi aminteşte de noi. Pe tine te voi lăsa aici, nu meriţi să te iau cu mine. De data aceasta nu voi mai ceda. Sunt mai hotărât ca niciodată să nu mai renunţ.. Numeşte asta cum vrei tu… orgoliu, nepăsare, prostie… nu mai contează asta pentru că tu le posezi înzecit pe toate. Contează că am aşteptat prea mult ceva ce nu mai cred că se va întâmpla vreodată: să te întâlnesc şi în realitate pe tine. Contează că am decis să merg mai departe fără tine.
Te rog să nu mă înţelegi greşit! Nu vreau să şterg amintirile cu tine care mi-au rămas întipărite în minte, nici măcar numărul de telefon pe care îl ştiu pe de rost sau arhiva mesajelor, vreau doar să renunţ să mai simt că faci parte din viaţa mea, să simt că eşti aerul pe care îl respir. Pe cine păcălesc când ştiu că nici măcar nu e aşa? De ce să ne amăgim? Nu vei mai fi o protagonistă în viaţa mea, vei rămâne doar un spectator, asta a fost alegerea ta. Mă vei privi jucând scenariul vieţii şi poate cândva mă vei aplauda dar din braţele altuia acolo unde îţi place să fii mereu. Vei fi mândră de comportamentul meu. Acum e prea devreme să-ţi cer asta. Poate că vei considera o copilărie decizia mea, dar află că pentru mine nu e. Astăzi mai mult ca niciodată vreau să fac ordine în viaţa mea. Voi deschide uşa şi ferestrele sufletului meu, ca să poată intra lumina şi căldura, iar pe tine te voi încuia într-unul din miile de sertare ale sufletului meu.
De azi voi zâmbi mai des, aveam un zâmbet molipsitor înainte ştii? Dar de când îmi faci zile negre el e tot şi tot mai teatral. De astăzi mă voi bucura mai mult de viaţă, iar Soarele de afară probabil e fericit pentru mine. Mă simt de parcă tot Universul mă susţine, iar asta îmi dă o stare de bine deşi acum am doar sentimente de ură deplină în ceea ce te priveşte. Trebuie să încep să-mi fac bagajul. Probabil voi arunca în el câteva haine şi lucruri de care voi avea nevoie. Voi lua cu mine şi amintirile, mp4-ul şi o carte bună. Sper că nu voi uita nimic important acasă.

Iar ţie, îţi spun “Rămas bun, draga mea!“. Îmi vei lipsi, dar mă voi obişnui cu asta la fel cum m-am obişnuit cu indiferenţa cu care mă tratai în SMS-urile de astăzi. Să nu îţi pară rău pentru nimic, nu vreau să-ţi reproşez ceva pentru că atunci când o fac tu caşti de nepăsare. Gândeşte-te doar că anii vor trece şi că eu voi muri cândva. Sunt curios dacă şi după aceea, atunci când te voi privi de Sus dacă vei fi la fel de puternică şi plină de indiferenţă.
Nu-mi vine să cred ce persoană ai ajuns în ochii mei. Sper că vei găsi cândva băiatul care să-ţi accepte toate aceste lucruri şi minciuni pentru că eu nu o voi mai face. De ce să mă mulţumesc cu puţin când eram obişnuit să am totul?
Sper ca el (dacă într-adevăr există un el) să te iubească din tot sufletul şi să-l iubeşti şi tu… să nu mai faci greşeala să îl pierzi din motive puerile aşa cum AI VRUT să mă pierzi pe mine. Meriţi să fii fericită, chiar dacă nu lângă mine. Nu vreau să mai suferim niciunul, merităm mult mai mult de atât, eşti conştientă de asta, nu?
Sper că te vei maturiza cândva şi vei înţelege de ce am luat decizia asta. Şi nu-ţi port pică, resentimentele nu au ce căuta în sufletul meu…
Iartă-mă dacă am decis pentru amândoi, dacă vei suferi… dar acelaşi lucru îl vrei şi tu zi de zi şi mi-l arunci în faţă ori de câte ori ai ocazia. Iartă-mă pentru că nu am fost ceea ce îţi doreai… sau poate că am fost şi nu ai ştiut să-mi demonstrezi asta. Sau poate că am fost prea perfect pentru tine şi te-ai speriat de asta. Sau poate doar că te-ai jucat cu mine… Eu te-am iertat de mult pentru tot ce mi-ai făcut… chiar dacă nu m-ai rugat să fac asta… :-)
Şi ar mai fi multe de zis, dar nu o mai fac… acum nu mai are rost, şi în plus, tu trebuie să pleci… la el…
Eu voi fi bine, promit. Te rog să nu-ţi faci griji pentru mine, ştiu să îmi port singur de grijă, chiar dacă în ultimul timp nu am mai obişnuit să fac asta.. Sunt puternic, sper că şi tu vei fi la fel.

Cu bine iubire pierdută în neanţ!

Sursă text: Mysterious Girl

GEKO te informeaza ca adresa ta IP este:
54.224.108.85

Despre GEKO

GEKO
Apropie-te pentru a mă cunoaşte mai îndeaproape. :)

Vezi și

Clipe, asteptari, refugii…

Eh, nu aveam cum să uit. Se pare că doar motivul ăsta mă face să …

6 comentarii

 1. Acest text imi apartine. Te rog frumos sa il stergi. Ai fi putut macar sa mentionezi sursa.

  • Îmi cer scuze. Nu am ştiut că tu ai scris pentru că de obicei pe grupurile de pe FB textele la rândul lor sunt luate din alte părţi. Dar puţin l-am modificat şi eu.

   • Nu este luat din altă parte, este scris de mine..din suflet, pentru el, Dacă vei mai citi şi alte posturi, îţi vei da sigur seama. De accea m-a deranjat când am văzut textul pe acest blog şi nu era menţionată sursa. Am văzut că ai făcut şi tu câteva modificări..mai ales în ceea ce priveşte pronumele. Dar în mare, textul a rămas cam neschimbat. Îţi mulţumesc pentru că ai precizat că nu îţi aparţine, adică ai pus sursa. Îţi doresc să ai parte de o zi frumoasă.

 2. Nu e nimic draga mea… Sincer să fiu eu am blog cam din 2009 şi abia acum ultimele 3 postări sunt preluate din alte surse. Atât. În rest tot ce e pe aici sunt texte de-ale mele. De obicei noaptea mă apucă să deschid un notepad şi să scriu ce am pe suflet…

  Cât despre tine ţi-am vizitat blogul şi-mi place foarte foarte mult cum scrii. De aceea te-am adăugat şi în blogroll să te pândesc periodic. Sper să nu te superi. :-)

  Mulţumesc frumos, eu îţi urez azi de ziua ta o primăvară de vis alături de toţi cei dragi ţie. Te puuup!! :-*

  • Mulţumesc frumos. Te rog să ştergi ultimul comentariu de la tine în care îmi menţionezi numele sau să îl editezi dacă se poate, deoarece nu vreau ca anumite persoane să-şi dea seama cine e persoana din spatele blogului sau paginii. Nici eu nu am mai postat nimic pe blog, m-am ocupat de pagină şi am scris acolo tot ce aveam pe suflet, iar multe dintre textele de acolo îmi aparţin.

 3. GEKO

  Bine, am editat. Am sa-ti dau add cand am sa te vad online pe mess, vreau sa vorbim si acolo daca vrei, bineinteles. >:D<

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *