Articole HOT
Acasă » Melancolie » Antonia – Marabou

Antonia – Marabou

De foarte foarte multă vreme nu m-am mai ocupat de micuţa mea rubrică intitulată “Piesa lunii…” – de data aceasta a lunii februarie. Cred că, în timp, tot el ne va omorî pe toţi într-un final. Ceasul ticăie din ce în ce mai repede iar secundele sunt ca un val vârtej care se rotesc în jurul nostru făcând doar ceea ce ştiu ele să facă mai bine şi anume să-i arate vieţii că noi trebuie să mai şi îmbătrânim…

Antonia - Marabou

Luna aceasta am decis să mă ocup de Antonia, o fată care n-a avut prilejul vreodată să fie pe aici pe blog-ul meu. Aşadar, luna aceasta va fi reprezentată muzical de noua piesă a frumoasei ardelence denumită Marabou. Trebuie să ştiţi că Antonia deşi este născută în Bucureşti la data de 12 aprilie 1989 (berbec convins), ea a trăit ani de zile 480273_518428484846073_992508171_nin Statele Unite ale Americii în România revenind abia în anul 2009 atunci când a şi scos binecunoscuta piesă “Roses on Fire” hit ce a luat naştere datorită lui Tom Boxer. Imaginaţi-vă că nu trebuie să ne mirăm atât de mult vis-a-vis de realul talent în muzică. Cosider anii petrecuţi în State un mare atuu pentru ea şi asta pentru că a început să cânte de la doar 10 anişori ca apoi să facă şi şcoala de muzică, o şcoală ce i-a oferit multiple oportunităţi, profesori de foarte mare calitate, în principiu ore de canto la un rang destul de ridicat. La noi, deşi avem voci care din pricina situaţiilor financiare precare ale unor fete, sau chiar lipsei de curaj, consider că şcolile de muzică de la noi mai au de învăţat preţ de decenii de la vecinii noştri de peste ocean despre tot ce înseamnă muzica, cât mai ales să susţină într-un mod mult mai profesional un viitor artist oferindu-i servicii mai bine definite indiferent de vârstă.

Despre videoclipul în sine? Ce-aş putea să spun decât că e minunată? Ador nuanţa rujului de pe buze, ador unghiile. Deşi daaaa, sunt negre şi nu am să agreez never ever negrul pe unghii. Dar măcar le are scurte. :)) De ochi nici nu mai zic. Mereu voi aprecia naturaleţea iar ea aici nu a făcut mai deloc exces de zel. Până şi vestimentaţia este aleasă cu grijă şi acoperă tot. Iată că o ţinută decentă poate face furori şi în secolul nostru! Deci din acest punct de vedere, faptul că acest video nu se încadrează în rândul categoriei celeilalte unde putem vedea doar erotism curat combinat cu ceva lălăială, jos pălăria. Şi uite, e ceva nou şi atrage publicul şi culmea, atrage tineretul care, spre marea mea uimire, apreciază! Îmi plac şi versurile, atent create, dar mai mult îmi place efectul de delay şi gloss-ul care uneşte buzele iar atunci când pronunţă un cuvânt şi imaginea este redată cu încetinitorul se observă un efect de “lipire” a lor ceea ce denotă senzualitate absolută. De remarcat şi strofele care sunt şoptite faţă de refren deci o îmbinare excelentă ce merge de minune cu video-ul. Trebuie să mai aplaud şi faptul că vocea este una caldă, a ales să cânte fără să ridice nota, fără prea multe strofocări (aka voce forţată – vezi noua piesă a celor de la DJ Project – Vraja Ta) iar în combinaţie cu efectele audio de ocean sau pescăruşi a ieşit o piesă mult peste aşteptările mele. Nu degeaba Marabou’ este sunetul St. Tropez-ului, al Miami-ului, al oricărui loc cu plajă, soare, balonașe și un strop de melancolie, nu? :-)

Închei acest mic articol felicitând-o şi dând play încă odată la piesă, a mia oară pe astăzi…

So tonight I’ll dream about Marabou. Let me put my love into you…!

GEKO te informeaza ca adresa ta IP este:
54.224.28.203

Despre GEKO

GEKO
Apropie-te pentru a mă cunoaşte mai îndeaproape. :)

Vezi și

Clipe, asteptari, refugii…

Eh, nu aveam cum să uit. Se pare că doar motivul ăsta mă face să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *