Articole HOT
Acasă » Melancolie » Nu ma mai inteleg…

Nu ma mai inteleg…

Şi nu ştiu de unde să o iau de la început… Să o iau de acolo de unde am început să radiez de fericire că am cunoscut persoana visurilor mele sau… să uit tot ce a fost şi să-mi promit o nouă viaţă… Nu mai înţeleg nimic din ce am făcut până acum. Nu mai sunt mulţumit de mine iar singurul lucru ce mă menţine pe picioare sunt laudele celorlalţi. Vreau să fac tot ceea ce trebuie de făcut ca la carte, să iau deciziile cele mai corecte, să fiu puternic, să încetez să sper şi să trăiesc clipa. Lucrurile, ele trebuie să vină după mine şi nu eu să fiu purtat de ghinionul emanat de ele! Dar poate că singurul lucru din lume după care mă ghidez şi-l urmăresc eşti tu… buburuza mea mică. Tu eşti verdele meu, tu încerci să faci totul să fie bine. Dar eu mă încăpăţânez şi… şi nu mă mai înţeleg…

GEKO te informeaza ca adresa ta IP este:
54.224.108.85

Despre GEKO

GEKO
Apropie-te pentru a mă cunoaşte mai îndeaproape. :)

Vezi și

Clipe, asteptari, refugii…

Eh, nu aveam cum să uit. Se pare că doar motivul ăsta mă face să …

2 comentarii

  1. hei, nu trebuie sa o iei de la inceput ci trebuie sa iti continui drumul altfel, trebuie sa iti deschizi noi orizonturi si sa cunosti oameni noi, sa iti dai seama ca daca cineva te-a dezamagit inseamna ca nu te-a meritat si tu esti mult prea special ca sa le permiti celorlalti sa te dezamageasca, Si poate ca ar trebui sa o lasi mai moale cu sinceritatea…sa o oferi doar celor ce merita ar fi ideal(poate fi folosita impotriva ta uneori).
    Nu trebuie sa fii influentat de laudele sau de criticile celor din jurul tau pentru ca de cele mai multe ori nu sunt sincere. Trebuie sa te ghidezi dupa ceea ce stii sa faci, dupa felul in care iti cunosti punctele tari si slabe si sa ai grija sa le maschezi pe cele slabe(e in avatajul tau) pentru a parea mai putin vulnerabil. Nu poti fi perfect, oricat de mult ai incerca iar perfectiunea dupa cum cred ca stii, e relativa. Nu poti fi perfect in ochii tuturor.
    Tu esti mai puternic decat crezi, si o zic pentru ca la fel ca mine, nu ai avut o viata extraordinara. Nu ai crescut in puf…Asa ca, fruntea sus! :-*

    • Bună, mulţamăsc pientru miesaju tău, normal cî nu îmi convini, îi mai lung dicât am scris ieu da şi conteazî… Jan boxeazi!
      Şî tu ieşti iextraordinarî şî ti asigur cî mî plictisăşti la tilifon. Amu’ mă opriesc aish din scris cî vb. cu una la tilifon. Cred că eşti tu. :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *