Articole HOT
Acasă » Melancolie » I like Adelaide!

I like Adelaide!

Poate cel mai important moment din acest an s-a produs zilele trecute. Am intalnit o fata de aur. O fata cum nu credeam ca o sa gasesc in putintica vreme ce a mai ramas din 2012. M-a vazut, i-am placut, e a mea. Ador cum ma alinta, adora cum o cuprind, ador cum imi spune “esti special”, adora cum o fac fericita. Dar cel mai mult imi place cum se lasa protejata. Cred ca este singura ei calitate alaturi de cealalta: sinceritatea.

Este o fata minunata. De ce minunata? Pentru ca pe cat este de gingasa pe atat este de puternica. A trecut prin multe in viata iar viata n-a fost atat de miloasa cum este cu altii. Necazurile nu se vad pe chipul ei decat atunci cand suntem impreuna si ne imbratisam pret de ore. De aceea o consider o fata puternica pentru ca nu oricine poate sa eschiveze realul adevar.

Si da, are si defecte. Cel mai imens, gigantic, mare, enorm defect este acela ca… daca ma deschei la geaca nu mai scap de ea. La propriu!

Ca sa nu mai zic ca merita cele mai frumoase momente alaturi de mine si ar mai fi ceva dar nu va zic! Sac sac!

Ce pot sa spun Alina? Sper sa ma lasi sa fiu langa tine ori de cate ori voi simti nevoia ca ai nevoie de mine. Va merita. Te pup si te imbratisez… in sinea mea pana data viitoare cand ne vedem. Ca deja parca a trecut o vesnicie… :-)

GEKO te informeaza ca adresa ta IP este:
54.156.86.61

Despre GEKO

GEKO
Apropie-te pentru a mă cunoaşte mai îndeaproape. :)

Vezi și

Clipe, asteptari, refugii…

Eh, nu aveam cum să uit. Se pare că doar motivul ăsta mă face să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *