Articole HOT
Acasă » Lepşe » Leapsa. Whatt???!

Leapsa. Whatt???!

Yeah, deşi mereu mi s-au părut stupizenii, copilării de-a dreptul, se pare că nu am scăpat nici eu de o “leapşă”. Am fost nominalizat recent de o fată din Craiova şi singurul motiv care mă face să accept provocarea/pedeapsa îl ştie numai ea. Cred.

Să începem.

Întrebările ei pentru mine sunt:

1. Ce gen de muzică asculţi?
Nu pot spune că urăsc opera sau muzica clasică. Ce urăsc sunt manelele, hard rock-ul şi jazz-ul. În rest consider că toată muzica de calitate poate fi gustată fie ea şi de interpreţi mai puţin cunoscuţi.

2. Ai fost plecat în străinătate? Dacă da, unde? În ce loc ai vrea să te reîntorci și de ce? Dacă nu, unde ţi-ar plăcea să mergi?
Nu, din păcate nu. Am avut ocazii însă nu s-au fructificat. Sunt convins însă că o să-mi iau revanşa undeva într-un orăşel peste Ocean. Abia aştept să aterizez în America. Doar în State pot spune că voi fi fericit pe deplin.

3. Ce gen de filme preferi?
Filmele psihologice sunt cele mai pe placul meu. Te ţin în suspans, îţi pun mintea la contribuţie şi dacă posedă şi o coloană sonoră pe cinste cu atât mai bine. Apoi urmează cele de thriller-ele drăguţe, acţiune, dramă, romance. Comediile sunt pe ultimul loc, foarte rar apreciez o comedie bună. În schimb urăsc cele cu adolescenţi sau ursuleţi vorbitori. Nu le consider deloc funny. Pe lângă toate aceste ingrediente aş mai vrea şi ceva de mâncat (nu neapărat chips sau de ronţăit, dar dacă nu mănânc la un film nu sunt sănătos) şi bineînţeles o persoană de preferabil de sex frumos care să-mi ţină companie. Şi punga cu napolitane să mi-o ţină. Şi să-mi ţină şi… Eh, lasă.

4. Ce melodie te caracterizează cel mai bine?
Clar Markus Schulz – Do you dream…

5. Crezi în destin şi faptul că totul vine de la sine? Argumentează-şi părerea.
Nu cred în destin ci în lipsă de noroc, de şansă. Destinul ţi-l creezi tu cu mânuţa ta. Însă dacă ţi-e dat să nu ai noroc, atunci nu vei avea niciodată şi automat nu există destin. În destin cred doar oamenii slabi sau cei puţin cam visători.

6. Ai vrea să locuieşti în alt loc? Argumentează-ţi părerea.
Da. Singur momentan şi mai târziu cu o persoană minunată.

7. Care este părerea ta despre mine?
Am devenit foarte sceptic în ceea ce te priveşte. Când ai scris întrebarea asta cred că în acel moment te gândeai la mine. Toate acele laude ce ţi le-am oferit pe tavă separat preţ de zeci de seri nu are rost să le mai înşir. Dar, pot adăuga însă un lucru nou despre tine: eşti o persoană fără scrupule, lipsită de apreciere şi fără suflet. Altfel nu-mi pot explica cum poţi renunţa atât de uşor la cineva la care admiteai că ţii extrem de mult.

8. Ce preferi: marea sau muntele? Argumentează-ţi părerea.
Marea cu toate poftele ei. Poate dacă aş merge la munte cu o persoană romantică ca mine mi-aş mai schimba mentalitatea. Însă m-a refuzat aşa că rămân la uleiuri masate pe pieli fine de gagici fierbinţi de la atâta… Soare.

9. Ce părere ai despre persoanele care-i judecă pe cei din jur din aparenţe, după stilul vestimentar, genul de muzică ascultat, religia fiecăruia?
Ar trebui să sar peste întrebare pentru că ar trebui să spun ce părere am eu despre mine – eu gândesc şi spun aşa. Rămân la principiile mele care spun clar că dacă doar mama ar avea dreptul să ne facă observaţie într-o viaţă de om şi altcineva nu ar putea să ne sfătuiască cu ce e bine şi ce nu, atunci am deveni mai reci decât suntem şi nu ne-am mai numi oameni. Am deveni roboţi şi am deveni inutili unii pentru alţii. Asta e părerea mea. Să dai un sfat e excelent, să ajuţi este mirific. Dar când mi se răspunde în râsete pică cerul pe mine.

10. Ce părere ai despre blogul meu? Ce schimbări ar trebui să fac?
Chestii pozitive: domeniu .com cumpărat pentru că doreşti să ai un site ani de zile ori să ţii un site în casa altuia nu denotă siguranţă; chestii negative: să scoţi toate elementele care dau de înţeles că autoarea este obsedată de vampiri, efectul Dracula, rock. Un anumit target de cititori s-ar putea orienta spre butonul X mai repede decât crezi. Pe blog consider că trebuie să ne axăm pe părerile noastre asupra altor lucruri de-ale unor persoane/evenimente străine şi ce nu aparţin de noi şi nicidecum să ne ocupăm de descrieri personale ce pot plictisi. Un blogger adevărat poate fi şi unul anonim. Poate ţine în suspans o jumătate de Europă prin postări bestiale, doar să ştii reţeta.

11. Ce zodie eşti? Crezi că ţi se potriveşte ceea ce spune zodiacul despre semnul tău astral?
Balanţă. Da, cred că mi se potriveşte dar nu cred că mi se mai potrivea dacă mă năşteam sub alt semn. :-)

-Sfârşit-

GEKO te informeaza ca adresa ta IP este:
54.146.195.24

Despre GEKO

GEKO
Apropie-te pentru a mă cunoaşte mai îndeaproape. :)

2 comentarii

  1. În primul rând, mersi frumos de răspunsul la leapșă în al doilea rând nu e chestia că aș fi renunțat ușor la persoana ta sau mai știu eu ce, nu a fost motivul pentru care tu crezi că nu mai vorbim, a fost alt motiv, cel despre care vorbeam noi tot timpul pe mess, (știi ăla cu ignore), care a venit exact în momentul „cu cine vorbești?” :)) Am aceeași părere bună despre tine, atunci când ne-am ciondănit pe net a fost ceva de impuls și de moment m-am enervat apoi mi-a trecut dar nicidecum cum crezi tu :-P Nu sunt o persoană chiar așa rea, fără motive întemeiate. În legătură cu răspunsul la întrebarea 10: Scriu despre mine și l-am făcut în așa fel încât e un blog personal nu scriu despre lucruri pe care le au și alții pe alte website-uri, bloguri, de-aia e personal.
    P.S La mulți ani pentru 1. Să fi sănătos și fericit și să ți se îndeplinească toate dorințele >:D<

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *