Articole HOT
Acasă » Melancolie » Smile, it’s a surprise!

Smile, it’s a surprise!

Aseară am avut parte de o surpriză plăcută. Nu, nu a fost momentul când m-am trezit şi am văzut cum telefonul meu a fost apelat la ora 3:12 dimineaţă cu număr ascuns. Ştiam că a fost ea aşa că am mulţumit divinităţii că la ora aceea dormeam tun. Pentru că dacă n-aş fi dormit, mai mult ca sigur dorul meu de ea m-ar fi făcut să-mi încalc promisiunea şi să-i răspund, să apăs pe buton. A câta oară oare? Răbdarea ei de fier mă face să-mi fie frică de alte lucruri. Cât timp poate să-ţi fie dor de cineva dacă ştii că nu se va mai întoarce niciodată…? :-| Continuă să-ţi pui voalul pe faţă şi ascunde-te de mine… Nu vei rezolva nimic astfel, să ştii. :-)

Spuneam de o surpriză. Surpriza de aseară s-a petrecut undeva înspre înserate atunci când am fost întâmpinat de o vizitatoare (spune ea – fidelă) ce se afla aici pe blog şi a folosit modulul de LiveCHAT! din dreapta. Am fost foarte lăudat de către aceasta şi pe lângă rugăminţile ei abundente şi repetate de a mă ruga să scriu mai des decât o fac astăzi, mi-a transmis şi faptul că scriu “foarte bine”. În final a avut grija să mă asigure că deşi am pierdut acei vizitatori de altă dată care lăsau un comentariu ori de câte ori treceau pe aici să-mi citească rândurile totuşi mai sunt câteva persoane care vizitează “Cugetând în culori criante” fluent. Tot ce pot promite este că nu o să-l părăsesc niciodată degrabă, că este un loc special pentru mine… practic un spaţiu romantic unde ne dăm întâlnire cu toţii. Şi spun asta pentru că vă invit şi pe voi să scrieţi pe aici daca asta doriţi. Locurile pentru autori sunt deschise mereu pentru voi.

Mulţumesc Alexandra pentru cuvintele frumoase ce mi le-ai transmis pe fugă şi îţi urez atât ţie cât şi celorlalţi multă multă sănătate că… deh, mereu va fi mult mai bună decât toate. Odată cu primăvara care întârzie să apară sper ca sufletul vostru să vă înflorească ca un ghiocel… să radieze ca un soare… să ofere căldură şi iubire… şi nu în ultiumul rând să rămână mereu tânăr. O primăvară aşa cum vă doriţi voi vă urez dragii mei! :-)

Iar în final vă fac cadou două piese superbe şi le aleg ca ele să reprezinte “piesele lunii Martie” din bine cunoscuta mea rubricuţă: “Muzica de ieri”. O să vă dea putere ori de câte ori sunteţi trişti. Pe mine mereu m-au făcut să merg mai departe. :-) Vă pup şi vă îmbrăţişez fetelor!

Muneca feat. Matteo – Mannequin

 

David DeeJay feat. Ami – Magnetic

GEKO te informeaza ca adresa ta IP este:
54.146.195.24

Despre GEKO

GEKO
Apropie-te pentru a mă cunoaşte mai îndeaproape. :)

Vezi și

Clipe, asteptari, refugii…

Eh, nu aveam cum să uit. Se pare că doar motivul ăsta mă face să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *