Articole HOT
Acasă » Muzica de ieri » Elena Gheorghe – Your Captain Tonight

Elena Gheorghe – Your Captain Tonight

Cu siguranţă aţi crezut că am murit. Nu, dar era cât pe ce. Nu că aş fi prea sănătos dar la drept vorbind chiar nu sunt bine. Mii de scuze cititorilor mei (puţini la număr dar fideli), din nenumărate motive nu am mai trecut pe aici de peste 4 luni după calculele mele. Mă refer ca şi ideea de – postări fluente, daca nu am ţine cont de asta ar fi mai puţine luni de zile. Motivele ar fi felurite, fie ele financiare (server closed pentru neplată) dar şi de altă natură. Vă veţi da seama despre ce este vorba din subiectele viitoarelor mele postări ce “e pe vine”. Până una alta vreau să vă întâmpin cu ceva noutăţi muzicale folosindu-mă aici bineînţeles strict de rubricuţa mea “Piesa lunii X“.  Cei care îmi sunt mai aproape cunosc faptul că din toată industria audio/video agreez din punct de vedere muzical cât şi personal doar acele vedete care nu sunt pline de ele, care sunt de nota 10 atât pe scenă cât şi în alte situaţii diferite. Ador acele fete/femei (cum vreţi voi să le numiţi) care deşi au bani cât pentru încă 3 generaţii după ele şi vorba aia E VEDETĂ BĂĂĂĂ!!, totuşi prima lor calitate este fără doar şi poate: modestia. Aici includ favoritele mele Elena Gheorghe, Celia, Alexandra Stan, Alexandra Ungureanu ş.a. Ador fiecare interviu al lor, ador modul lor de abordare a noilor proiecte dar şi ideile trăznite! Idei la fel ca cea a Elenei care în penultimul ei hit a dat comandă de o ditai cană cât să încapă corpul ei  :blush dar şi alte 60 litri de sirop de căpşuni… Uff… =P~ săraca căniţă ce n-aş da să fi fost în locul ei. :whistle

Ca o mică paranteză vreau să vă împărtăşesc şi vouă un mic moment dintr-o ediţie a Balului Bobocilor din anul 2010 a Liceului cu Program Sportiv Suceava unde ea a fost prezentă ca invitat de onoare. La acel bal am fost şi eu invitat în calitate de sponsor iar ceea ce veţi vedea în video e pe bune. Cu o foarte mare seriozitate s-a luat aproape la guler (impropriu spus) cu fotografii din primul rând, fotogrăfei angajaţi de CanCan cred… care se axau folosindu-se de aparatele lor mega-extra-profesionale mai mult pe anumite părţi dezgolite ale Elenei. O ştim cu toţii ce frumoase picioare are, nu degeaba sunt în prim plan mai mereu în imaginea ei scenică, de aceea şi la acel bal a venit cu o fustă atât de mică încât îmi era mie frig pentru ea. :)) Una peste alta vreau să laud astfel atitudinea ei demnă de luat exemplu de celelalte vedete, atitudine care a întrerupt tot spectacolul preţ de minute bune în mai multe rânduri. Credeţi că alte târfe ale show-bizz-ului românesc ar fi făcut la fel? Din contră, ar fi fost mândre că păsărica lor ar fi ajuns pe primele pagini ale editurilor de scandal. De aceea Elena este şi va fi mereu pentru mine o fată demnă de apreciat care deşi a devenit vedetă de talie internaţională odată cu reprezentarea României la Eurovision-ul din 2009 şi deşi arată atât de bine la vârsta ei, uite că nu o pot compara cu nimeni de pe sticlă. Jos pălăria.

Şi, ca să fie totul complet şi să ne facă nouă în ciudă la macsXscim ne mărturiseşte că a slăbit nici mai mult dar nici mai puţin de 5kg în 5 zile.  Cum? Păi fără mâncare dupa 18:00, multe verdeţuri şi fructe, apă multă şi… voinţă! Şi mai spunem că frumuseţea nu costă. Ba din contră, ne costă atât de multe sacrificii că deh, noi bărbaţii abia le putem duce faţă atunci cand partenerei i se căşunează să dea câteva kilograme în minus. Numai când mă gândesc la orele petrecute în market-uri analizând fiecare pungă în parte ce are şi ce nu ar trebui să aibă – lângă ea, deja mă apucă năbădăicile. :))

Dacă mai sus v-am prezentat penultimul ei hit şi anume “Midnight Sun”, defapt postarea de faţă este adresată noii ei piese denumită “Your Captain Tonight”. Premiera a avut loc la începutul lui februarie iar în scurtă vreme vom avea parte de un videoclip pentru ea pe măsură de bun! Am apreciat mereu la ea că a ştiut unde să se oprească astfel încât să nu pot efectiv să compar creaţiile sale video, montaj, îmbrăcăminte şi idee cu ale renumitei Lady CaCa GaGa. Vă las în compania celor două piese, dar cu siguranţă nu vă veţi putea abţine să nu vă ridicaţi de pe scaun şi să dansaţi. Personal am ascultat “Your Captain Tonight” în maşină iar bass-ul mi-a făcut să-mi ridice părul de peste tot la propriu… :))

Audiţie plăcută şi bine aţi revenit pe blogul meu! :-)

Elena Gheorghe – Your Captain tonight

Elena Gheorghe – Midnight Sun

Elena Gheorghe – Waiting

GEKO te informeaza ca adresa ta IP este:
54.146.195.24

Despre GEKO

GEKO
Apropie-te pentru a mă cunoaşte mai îndeaproape. :)

Vezi și

Kate Upton si hamburgerul fierbinte…

Ne aşteaptă vara la câteva săptămâni distanţă. Am putea spune că e după uşă. Şi, …

2 comentarii

    • GEKO

      Mersi frumos scumpa. :-*
      Starea care o am nu reprezintă veselia din text dar am zis să nu se vadă. Pregăteşte-te de nişte postări mai aparte în viitorul apropiat. Aşa că dacă nu vrei să-ţi stric ziua… să nu mai intri pe aici zilele viitoare. :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *