Articole HOT
Acasă » Muzica de ieri » Celia – Is it love

Celia – Is it love

Ei bine, a venit septembrie. Minunata toamnă ne aşteaptă în prag deja de câteva zile iar noi nu ne prea îndurăm să o primim cum se cuvine. Mai vrem canicule, picioruşe goale, sâni ce stau să iasă din loc’şoru’ lor strâmt şi la vedere. Nouă băieţilor mereu ne va place vara. Însă nu vrem să vă spunem de ce.
După cum v-am obişnuit deja în fiece lună, cea mai bună piesă ochită de mine din industria muzicală autohtonă (sau nu?) va apare pe blogul meu, la rubrica “Muzica de ieri“. Piesa lunii în curs (septembrie 2011)… param pam pamm!! esteeee Is it love cu Celia featuring Kaye Styles. Da, iarăşi Celia pe blogul meu. Mereu am lăudat-o şi o voi face. E o superbitate de fată atât ca aspect cât şi interior. Dar, m-a dezamăgit. De ce?! Simplu: pe cât de bine sună piesa (ce pare furată [vezi Iio – Is it love]), pe atât de groaznic este “ce se vede”. Avem parte de-un videoclip SF desprins parcă din noile apariţii artistice mondiale unde nu puteau să lipsească scene deplorabile, scene semnate parcă de GaGa sau, mai nou, Andreea Bălan. Îmi e scârbă deja de noile tendinţe video, mi se par mult prea exagerate şi explicite. Asta mai lipsea, să avem parte de două persoane de acelaşi sex etalanduşi limbile reciproc pe ecranul nostru atunci când păpăm o sarma’ în familie la masă. Deplorabil. Mă tem de ce va fi peste 20 de ani cu ai noştri plozi.
Bugetul pentru realizarea videoclipului a atins undeva în jurul sumei de 100 de mii de parai. A fost realizat în colaborare cu Kaye Styles sub atenta supraveghere a lui Costi Ionita. Renumitul Costi Ioniţă care se pricepe cel mai bine la video-uri cu ţâţe jucăuşe. Deh, astea dau cel mai bine pe sticlă. Atrag labagii şi deci, audienţa şi rating-ul, banii şi maşinile de lux câştigate de ei se fac astfel datorită unor imbecili ce împroaşcă lapte pe pereţi în fiece seară în lipsă de partenere reale.
Haideţi mai bine s-o vedem pe zeiţa iubirii in action şi să ne curgă balele meditând lupta celor ce prezintă sexualitatea directă în mângâieri şi săruturi. Hmm şi trupurile lor din care curge atâta miere…

GEKO te informeaza ca adresa ta IP este:
54.146.195.24

Despre GEKO

GEKO
Apropie-te pentru a mă cunoaşte mai îndeaproape. :)

Vezi și

Kate Upton si hamburgerul fierbinte…

Ne aşteaptă vara la câteva săptămâni distanţă. Am putea spune că e după uşă. Şi, …

2 comentarii

  1. Vad ca ti-a placut!E frumoasa melodia, iar clipul e plin de miere! :)) Azi a avut premiera! :D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *