Articole HOT
Acasă » Muzica de ieri » Ce rost are timpul daca nu suntem NOI?

Ce rost are timpul daca nu suntem NOI?

Mi-e atât de dor de noi câteodată/Tu nu eşti… unde eşti oare?” – două versuri ce îmi plac atât de mult din noua piesă a celor de la Dj. Project intitulată Mi-e dor de noi. Astăzi am găsit şi videoclipul în care am dat peste o Giulia foarte tristă şi rujată exact cât este necesar. De culoarea rujului estival de pe buze sau de stilul de machiaj (care nu e deloc unul strident aşa cum le caracterizează pe vedete) nu pot să spun decât jos pălăria, arată minunat. Deasemenea în viaţa de zi cu zi este o fată stăpână pe sine ştiind ce vrea de la viaţă. Citeam pe un site că a fost ofertată să devină iepuraş, adică să pozeze nud pentru o publicaţie. Care a fost răspunsul acesteia? Iată-l:

Mi s-a propus de multe ori să pozez nud, însă am considerat că doar iubitul meu are voie să vadă tot” a declarat, în exclusivitate, pentru poshmagazine.ro Giulia.

Aşadar toată consideraţia din partea mea pentru ea, cât şi pentru faptul că se vede astfel de la o poştă că deşi este motivată financiar de ani de zile deja de proiectele sale, nu acceptă să se îmbogăţească şi mai mult despuindu-şi corpul public pentru câteva mii de euro ca alte fufe din lumea show-bizz-ului.

Scenariul din videoclip nu e cine ştie ce, mă aşteptam să moară pe parchet la final. Însă, m-au apucat toate căldurile într-o anumite parte din videoclip… :blush Dar vă las pe voi să vă daţi seama care este aceea. ;;) P.S. Începe să-mi placă mult verdele. :)) Vizionare plăcută!

GEKO te informeaza ca adresa ta IP este:
54.146.195.24

Despre GEKO

GEKO
Apropie-te pentru a mă cunoaşte mai îndeaproape. :)

Vezi și

Kate Upton si hamburgerul fierbinte…

Ne aşteaptă vara la câteva săptămâni distanţă. Am putea spune că e după uşă. Şi, …

4 comentarii

  1. frumoooooos :-> giulia este foarte frumoasa. am vazut-o si in realitate… cand ieseam de la liceu e o cafenea de fitze pe acolo :)) chiar e draguta si vorbeste cum trebuie. nu e cu figuri in cap ;)) :\"> :X

  2. Dragutsa rau piesa :-) :X

  3. GEKO

    Aşa este. Mai ales dacă mă uit mai bine la ce sâni are, e chiar o piesă foarte bună. E bună rău. E bunăciune. M-aş juca oleacă prin verdeaţa ei… că sub acel bumbac se ascund multe lucruri frumoase. :D

  4. Piesa e super, Giulia e super, insa ma asteptam la mai mult de la clip, ceva mai romantic si original!
    P.s: am rezolvat problema comentariului tau care nu aparea la mine, era bagat la spam, nu stiu de ce! :-)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *