Articole HOT
Acasă » Melancolie » Şi suflă…

Şi suflă…

Se află în acelaşi loc unde merge ca de fiecare dată… Mereu găseşte în el un prieten de taină care o aşteaptă mereu ca la început. Timpul a trecut, sufletul ei se simte parcă mai stingher ca niciodată… mai pustiu ca ultima oară când ea l-a vizitat. Dar el… el parcă ştia de dinainte de tot, ştia parcă că… ea e căzută, iar acum o aşteapta o vrajă de culori, o mulţime de flori şi o diversitate de miresme ce toate împreună au reuşit să-i smulgă acel zâmbet pe buze de care ea uitase de demult… Adoră locul, îl adoră pe el şi ce îi împărtăşeşte oricând, necontenit, neîncetat, iar acum… ea suflă… Şi suflă… în aerul plin de petalele florilor din preajma ei mulţumindu-i în lacrimi de bucurie că el există pentru ea, măcar el… Şi n-ar mai vrea să plece niciodată… Şi suflă…

GEKO te informeaza ca adresa ta IP este:
54.196.13.210

Despre GEKO

GEKO
Apropie-te pentru a mă cunoaşte mai îndeaproape. :)

Vezi și

Clipe, asteptari, refugii…

Eh, nu aveam cum să uit. Se pare că doar motivul ăsta mă face să …

2 comentarii

 1. Bun gasit draga domnule bre nea liviu (1 friend) :d
  Iata ca dupa o lunga pauza, pauza care n`a avut alt motiv decat plictiseala si lenea de a intra pe bloguri, am revenit si eu cu un mic comentariu.
  Frumos articolul, iar dupa niste macaroane cu branza servite la ceas de seara, nu pot decat sa te felicit.
  A, si profund tot odata, :-) La cine te gandeai cand ai scris? :d
  Cu multa stima si promisiunea ca voi citi mai des blogul,
  Al tau amic virtual:vASY!

 2. Eşti prea direct amice virtual care eşti. Însă ca să nu şiu nisâmţât o să şiu sinşer şî pi scurt: nu mă gândeam la nimeni, pur şi simplu m-am transpus în pielea unei fete care îşi găseşte alinare într-un loc părăsit de lume, existent doar pentru ea, acolo unde se simte cel mai în siguranţă. Dar, ca să te sperii puţin, am să-ţi spun că într-o altă viaţă aş fi fost fată. Indubitabil romantică incurabilă. :-)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *