Articole HOT
Acasă » Melancolie » Mama… – cea mai preţioasă fiinţă

Mama… – cea mai preţioasă fiinţă

Un baiat de 16 ani a facut o calatorie in strainatate… Cand s`a intors acasa la aeroport il astepta mama lui cu lacrimi de bucurie in ochi. Cand a ajuns si-a strans baiatul in brate cat de tare a putut deoarece i-a fost foarte dor de el. Pentru asta, baiatul a spus: mama stiu ca ma iubesti mult dar daca ma strangi asa in brate in fata atator oameni ca pe un copil mic… ma faci de rusine! Cu asta a ranit`o foarte tare pe mama lui care se gandea ca… fiul ei nu se bucura ca o revede. Dupa 5 ani fiul ei a plecat iar intr-o calatorie in strainatate si desi avea deja 21 de ani, mama lui a mers cu el la aeroport sa il conduca sa isi ia ramas bun de la el. Dar de data aceasta nu si-a imbratisat fiul ci s-a intors cu spatele plangand foarte tare si i-a zis: ramas bun fiule si ai grija de tine! Cand baiatul s-a intors mama lui nu il mai astepta in gara. Ajuns acasa a gasit un buchet de flori si langa flori o scrisoare de la mama lui… Curios a deschis`o si a inceput sa o citeasca, iar dupa ce a terminat a cazut jos plangand si distrus. Era cel mai urat si rau moment din viata lui. In scrisoare scria:

„Fiule acum 6 ani cand te-ai intors acasa aveam lacrimi de bucurie in ochi si te-am strans cu drag in brate, dar cand tu vei citi randurile astea eu voi fi deja in cimitir intr-un mormant pentru ca am murit de cancer… Cand ai plecat ultima data nu te-am starns in brate, ci ti-am intors spatele sa nu te fac de rusine. Dar am plans foarte tare pentru ca am stiut ca te voi vedea pentru ultima data. Te iubesc foarte mult si voi veghea intotdeauna asupra ta!

Cu drag, mama ta.”

Imi iubesc mama si nu imi e rusine niciodata cu ea deoarece ea e fiinta care mi-a daruit viata, ma ingrijeste si ma iubeste neconditionat! Mama va ramane mereu pentru mine cea mai importanta! Dar pentru voi?

GEKO te informeaza ca adresa ta IP este:
54.226.227.175

Despre GEKO

GEKO
Apropie-te pentru a mă cunoaşte mai îndeaproape. :)

Vezi și

Clipe, asteptari, refugii…

Eh, nu aveam cum să uit. Se pare că doar motivul ăsta mă face să …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *